VBe NL hanteert nieuwe gedragscode

Vanaf november 2015 zijn de leden van VBe NL gebonden aan de vernieuwde Gedragscode. De nieuwe Gedragscode is in de zomer van 2015 aangescherpt en in de Algemene Ledenvergadering unaniem overgenomen.
De normen en waarden waar VBe NL leden voor staan zijn hierin verwoord. Aan deze Gedragscode zijn tevens gekoppeld de Algemene Verkoopvoorwaarden die leden van VBe NL hanteren bij het aannemen van opdrachten en werkzaamheden. Met de nieuwe Gedragscode laat VBe NL aan al haar partners zien dat kwaliteit en integriteit normen zijn waaraan de branche hoge eisen stelt. Dat biedt organisaties die willen samenwerken en opdrachten aanbieden aan de leden van VBe NL de zekerheid dat ze te maken hebben met een betrouwbare en professionele organisatie die voldoet aan de hedendaagse kwaliteitsstandaarden.

In 2016 wordt het VBe NL kwaliteitslabel uitgebreid met het Crowdmanagement Keurmerk. Leden worden gecontroleerd op naleven van de Gedragscode. De Gedragscode is verankerd in de statuten van de vereniging.

Recente Berichten

Bedrijven lid VBe NL opnieuw dispensatie verleend

Relians Safety & Security

Generatie Z in crisistijd

Cao Veiligheidsdomein 2021-2024

Schrijf je in voor de nieuwsbrief