In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, verricht Alpha Security al jaren de beveiliging voor diverse bedrijven, organisaties, particulieren overheden en instellingen. Op alle locaties staan we met een preventief doel, en hebben een klantvriendelijke en servicegerichte instelling.

Door onze uitstekende dienstverlening (beoordeeld met maar liefst een 8,5!) van de afgelopen 16 jaar, is onze beveiligingstak sterk groeiende en zijn we op zoek naar gemotiveerde beveiligingsbeambten die ons team komen versterken.

Het werk:

De beveiligingsbeambte is allereerst gastheer of gastvrouw van onze opdrachtgever. Hij of zij is alert op afwijkend gedrag of afwijkende situaties en treed hier adequaat en gepast tegen op. Onze beambten zijn ook veiligheids- en preventieadviseurs voor de opdrachtgever.

We zorgen voor een goede samenwerking en communicatie met de politie, gemeente, brandweer, GHOR en andere ketenpartners. Vooraf stemmen we de werkzaamheden goed met elkaar af. De afspraken worden dan weer vertaald naar een duidelijk geformuleerde werkinstructie.

Diensten:
Onze beveiligingsbeambten worden 24 uur per dag en 7 dagen per week ingezet op diverse locaties in onze regio. Inzet is individueel of in team verband en kan variëren van een stijlvol evenement tot het surveilleren in een industriegebied.

Wij zijn op zoek naar: