Veel aandacht voor verkeersregelaars in VBe NL digitaal

In de oktober-nieuwsbrief 2016 van VBe NL digitaal staat weer veel informatie en nieuws over ontwikkelingen in de branche. Zo is er een interview te lezen met Ilse en Mirjam Roozegaarde, directeuren van de Globe Group in Zelhem. Opvallend is dat dit bedrijf een aparte infratak heeft met verkeersregelaars. Ook in zijn blog gaat directeur Leon Vincken in op de belangenbehartiging van verkeersregelaars. VBe NL doet in de nieuwsbrief een oproep aan alle beveiligingsbedrijven met verkeersregelaars zich aan te sluiten bij onze organisatie. Je kunt je nu ook aanmelden voor het bijzondere symposium over Safety Awareness op 10 maart 2017 in het Philipsstadion in Eindhoven. Verder zijn er met de vakbonden nieuwe afspraken gemaakt over flexibele inzet. Veel leesplezier!

Lees hier de nieuwsbrief

Recente Berichten

Relians Safety & Security

Generatie Z in crisistijd

Cao Veiligheidsdomein 2021-2024

Nieuw bestuurslid VBe NL: Ad Meeuwesen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief