CTSN, onderdeel van ICTS Europe, is een jong en dynamisch particulier beveiliging bedrijf met korte lijnen en een mensgericht personeelsbeleid, waarmee we medewerkers weten aan te trekken en vast te houden. Wij leveren diensten in onder andere luchtvaart-, evenementen-, retail- en mediabranche. CTSN is ambitieus en zoekt medewerkers om deze ambities waar te maken.

CTSN verzorgt op Nederlands grootste luchthaven beveiligingswerkzaamheden voor diverse  luchtvaartmaatschappijen.

Werkzaamheden:

Competenties:

Wij bieden:

Wil jij onderdeel worden van een ambitieuze organisatie met groeipotentie, waar iedere dag een grote groep collegae het onmogelijke mogelijk maken door het leveren van een topprestatie en voldoe je aan alle gestelde eisen? Aarzel geen moment en stuur je motivatie en CV naar renate.waringa@ctsn.nl