Jaarverslag 2017: VBe NL een magneet waar iedereen bij wil horen

Het jaarverslag over 2017 van VBe NL is verschenen met de belangrijkste gebeurtenissen uit dat jaar op een rij.


Deze keer is er voor gekozen om de highlights over 2017 op de website te publiceren. Een keuze die de lezer prikkelt met een voorwoord van voorzitter Peter Hoes, een selectie uit de interviews met VBe NL-leden, de vernieuwde cao en een samenvatting van het symposium in Eindhoven over Safety Awareness (10 maart 2017). Voorzitter Peter Hoes blikte toen ook terug op 20 jaar VBe NL. Zijn conclusie: “Onze vereniging is een magneet waar iedereen bij wil horen.”
Het volledige jaarverslag kunt u lezen op de volgende link.

Recente Berichten

(Af)tellen maar

Beste demissionair minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius, beste lijsttrekkers,

Babylon Security

Time Allround Security

Schrijf je in voor de nieuwsbrief