VBe NL: samenwerking is het codewoord

Peter Hoes, voorzitter VBe NL doet deze week in Security Management een oproep tot samenwerking. Samenwerking tussen publiek en privaat maar zeker ook de samenwerking binnen de branche. Hoes: “Mijn boodschap aan de branche is dan ook: ga meer samenwerken. Kijk verder dan je eigen hokje, leg agenda’s eens naast elkaar, en denk in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.”

Naast deze oproep geeft Hoes in het interview een inkijk in VBe NL als breder branchevereniging binnen de beveiliging en positioneert de VBe NL als belangenclub met een heldere eigen agenda gebaseerd op gelijkheid voor alle leden. VBe NL is een club werkgevers waar aandacht voor werknemers, kwaliteit en vakmanschap centraal staan. Hij uit daarnaast zijn zorgen over de arbeidsmarkttekorten en het cowboygedrag van beveiligingsbedrijven die het minder nauw nemen.

Lees hier het volledige interview.

Recente Berichten

Relians Safety & Security

Generatie Z in crisistijd

Cao Veiligheidsdomein 2021-2024

Nieuw bestuurslid VBe NL: Ad Meeuwesen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief