Nieuwe bestuursleden VBe NL

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van VBe NL zijn Ilse Roozegaarde en Danco van der Ley gekozen tot nieuwe bestuursleden.

Ilse Roozegaarde is directeur van de Globe Group in Zelhem (Achterhoek). Danco van der Ley is eigenaar van Andor Security met vestigingen in Tolkamer en Nieuwegein. Zij volgen Ruud Stellaard en Victor Pourchez op. “Ruud en Victor droegen in hun bestuursperiode bij aan een evenwichtige balans tussen de belangen van evenementen-crowd en reguliere beveiliging. Ze hielden hierbij oog voor aansluiting bij het dagelijkse ondernemerschap in de regio”, aldus voorzitter Peter Hoes van VBe NL. De nieuwe bestuursleden zorgen volgens VBe NL voor een nieuwe diversiteit in het bestuur. De Globe Group werkt regionaal en verzorgt met name de beveiliging van evenementen en objecten, daarnaast zet zij beroepsverkeersregelaars in en maakt zich sterk voor de verbetering van deze beroepsgroep. Andor Security Service is een van de marktleiders in de hondenbewaking en verzorgt de beveiliging van evenementen en objecten.

Peter Hoes blijft voorzitter

Verder besloot de ledenvergadering voorzitter Peter Hoes voor een nieuwe termijn te herbenoemen. Directeur Leon Vincken: “Vanwege zijn inzet, optreden en kwaliteiten als voorzitter van onze steeds groeiende vereniging. Bovendien staan we voor complexe uitdagingen. Het veiligheidsdomein zoekt stabiliteit maar ook vernieuwing en ondernemerschap vanuit kwaliteit, transparantie en gelijkheid. Peter heeft in al zijn jaren van voorzitterschap bewezen de verbindende kracht te zijn voor de vernieuwingsagenda.”

 

Recente Berichten

(Af)tellen maar

Beste demissionair minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius, beste lijsttrekkers,

Babylon Security

Time Allround Security

Schrijf je in voor de nieuwsbrief