Werknemers uitgenodigd voor online-onderzoek cao Veiligheidsdomein

Deze week zijn alle werknemers die vallen onder de cao Veiligheidsdomein via hun werkgever uitgenodigd deel te nemen aan het Digi C-onderzoek. Via dit online onderzoek kunnen werknemers aangeven welke onderwerpen zij belangrijk vinden bij de komende cao-onderhandelingen tussen VBe NL en De Unie. De cao-onderhandelingen beginnen na de zomerperiode. De huidige cao loopt op 1 oktober 2021 af.

Doe mee!

Leon Vincken, voorzitter van het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein roept iedereen op mee te doen: “Dit is het moment om van je te laten horen welke onderwerpen jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao Veiligheidsdomein. Alle werknemers bepalen samen met vakbond De Unie de inhoud. Iedere stem telt dus, ook als je niet lid bent van een vakbond. Werknemers hebben allemaal een stem. Het invullen van de vragenlijst duurt 10 tot 15 minuten en kan tot 2 september. Wees er dus snel bij.”

Win een dinercheque

Onder de deelnemers van de enquête worden 10 dinercheques van €75,- verloot, te besteden bij een favoriet lokaal restaurant. De antwoorden worden verzameld door het externe bureau InnerVoice. Het is voor de werkgever of anderen niet mogelijk om via de resultaten te herleiden wie wat heeft ingevuld. Inmiddels hebben 50 werknemers al meegedaan aan het online-onderzoek.

Recente Berichten

(Af)tellen maar

Beste demissionair minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius, beste lijsttrekkers,

Babylon Security

Time Allround Security

Schrijf je in voor de nieuwsbrief