VBe NL betreurt overlijden Bill van Oudheusden

Het bestuur en directie van VBe NL heeft met leedwezen kennis genomen van het overlijden van Bill van Oudheusden op de veel te jonge leeftijd van 65 jaar.

Hij was één van de oprichters van onze vereniging in 1996 en geldt als één van de ‘founding fathers’ van wat nu VBe NL is. Hij heeft de basis gelegd voor de professionaliteit van het beveiligen van evenementen. Directeur Leon Vincken van VBe NL: “Hij was een bouwer en verbinder. Hij probeerde altijd partijen bij elkaar te brengen. Dat was zijn sociale drijfkracht. Wij zijn zeer geschokt door zijn plotselinge overlijden.”

Internationaal

Hij was niet alleen in Nederland actief in de beveiligingsindustrie, maar stond internationaal ook zijn mannetje. Hij zwierf over de gehele wereld en deed onder andere opdrachten voor nationale overheden en ook op internationaal niveau. Vele gerenommeerde opdrachtgevers hebben zijn kennis op safety-zaken ingeroepen.  Vincken: “Met zijn overlijden verliezen wij een grote, zowel letterlijk als figuurlijke topper in de beveiliging- en safetywereld. Wie kent hem niet. Wij wensen zijn familie, vrienden en kennissen alle sterkte om dit grote verlies te dragen.”

Op vrijdag 1 oktober kan van Bill afscheid genomen worden in het crematorium van Rotterdam. Het verzoek is om vooraf aan te melden via jannetjerehling@gmail.com.

Recente Berichten

Relians Safety & Security

Generatie Z in crisistijd

Cao Veiligheidsdomein 2021-2024

Nieuw bestuurslid VBe NL: Ad Meeuwesen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief