Wisseling van de wacht in werkorganisatie VBe NL

Per 1 januari 2022 vertrekken Jan Spijk (communicatieadviseur) en Niels van Tol (beleidsmedewerker) bij VBe NL.

Gelukkig heeft VBe NL inmiddels nieuwe medewerkers kunnen aantrekken zodat alle vacatures inmiddels vervuld zijn. De nieuwe medewerkers stellen zich voor.

Nanin Peters

“Ik woon en werk in Maastricht en ik heb een man en twee dochters (16 en 18 jaar). Al heel wat jaren werk ik met plezier als marketing-communicatie professional met name in de IT-consultancy. Met enthousiasme ga ik aan de slag voor de VBe NL. Ik kijk er naar uit om mijn blik te verruimen in het veiligheidsdomein. Ik ga de communicatie/persvoorlichting verzorgen en zal een stuk beleidszaken op me nemen. U kunt bijvoorbeeld bij mij terecht voor vragen over de cao en ben ik uw aanspreekpunt voor het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein.”

Abdullah Çilingir

“Ik studeer Integrale Veiligheidskunde aan de Haagse Hogeschool. Ik kwam via LinkedIn in contact met Niels van Tol, de huidige beleidsmedewerker. Hij gaf aan dat hij een leerarbeidsplaats voor mij had en ik ging op zijn aanbod in. Per 1 november ben ik bij VBe NL begonnen als beleidsmedewerker. Ik ondersteun de vereniging onder andere bij beleidsvorming en -uitvoering, projectmanagement, juridische trajecten, advisering, onderzoek, arbeidsvoorwaardenontwikkeling en professionalisering van de vereniging. Ik verwacht veel bij VBe NL te zullen leren. Uiteindelijk wil ik een afstudeeronderwerp kiezen dat van meerwaarde is voor de vereniging. Als onderwerp denk ik momenteel aan een ‘best practice’ aanpak voor het vergroten van cyberweerbaarheid voor mkb-beveiligingsbedrijven.”

Sanne Wesselink

“Ik ben 22 jaar en ik woon in Zelhem. Ik studeer HBO Rechten aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Ik volg op dit moment de minor Politiek, Beleid en Overheidsmanagement aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen in Arnhem. De laatste fase van mijn studie is aangebroken. Ik ga per februari 2022 starten met afstuderen bij de VBe NL. Ik ga mij voornamelijk bezighouden met de juridische tak. Per december 2021 ben ik als oproepkracht begonnen om mij vast voor te bereiden op de afstudeerperiode, en bij te springen waar dit kan. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging!”

Trots

VBe NL is blij met de nieuwe aanwinsten. De groei van de vereniging vraagt om verdere versterking van de werkorganisatie die komend jaar verder wordt ingevuld. Directeur Leon Vincken: “Met trots kijk ik naar ons team, Niels en Jan gaan we zeker missen, hun kennis is goed geborgd, hun persoonlijkheid vertrekt mee en daar komen nieuwe persoonlijkheden voor aan boord. Inmiddels zijn we met elkaar alweer aardig ingewerkt. Onze dienstverlening aan de leden, onze activiteiten en inzet voor de belangen van de leden in het veiligheidsdomein zetten we als vertrouwd voort. Ook vanuit deze plek nogmaals een grote dank aan Niels en Jan, en een hartelijk welkom aan Nanin, Abdullah en Sanne.”

 

 

 

 

 

 

 

Recente Berichten

Bedrijven lid VBe NL opnieuw dispensatie verleend

Relians Safety & Security

Generatie Z in crisistijd

Cao Veiligheidsdomein 2021-2024

Schrijf je in voor de nieuwsbrief