Samenwerking VBe NL en ZZP Nederland

VBe NL staat voor gelijkheid, transparantie én kwaliteit. Om de professionaliteit te versterken van aangesloten zzp-leden – en die van zzp’ers ingehuurd door VBe NL-bedrijven – werkt VBe NL sinds 1 juli samen met ZZP Nederland: met zo’n 55.000 leden het grootste collectief voor zelfstandigen zonder personeel (zzp).

Krachten bundelen
ZZP Nederland behartigt zzp-belangen in de politiek. Maar ze ondersteunen zzp’ers ook met administratieve tools, advies om succesvol zelfstandig te ondernemen en verzekeringen – bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsongeschiktheid of bedrijfsaansprakelijkheid. De samenwerking tussen VBe NL en ZZP Nederland zorgt voortaan voor een krachtigere stem in Den Haag. En voor een bundeling van kennis en expertise waarmee VBe NL haar leden kan ondersteunen.

Bevorderen kwaliteit
Frank Alfrink, voorzitter Stichting ZZP Nederland: “Samen gaan we ons inzetten voor de bevordering van de kwaliteit van zelfstandig ondernemers in het veiligheidsdomein. Zowel voor hun dienstverlening als hun ondernemerschap. ZZP Nederland deelt de mening van VBe NL dat een verbod op zzp’ers in de branche niet past bij veiligheidswetgeving. De contractvorm mag niet leidend zijn: we gaan voor kwaliteit en hebben iedereen hard nodig.”

Toegevoegde waarde
“We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om een lidmaatschap van VBe NL nog meer toegevoegde waarde te geven. De samenwerking met ZZP Nederland voorziet hierin: onze zzp-leden worden bijvoorbeeld gratis lid van ZZP Nederland”, aldus VBe NL-beleidsmedewerker Jelwin van Heugten. Ook VBe NL-lid – en zzp’er – Ale de Jong (Noflikwurk) is enthousiast: “VBe NL is gericht op de belangen in het veiligheidsdomein; ZZP Nederland richt zich op de belangen van zelfstandigen, bijvoorbeeld bij wet- en regelgeving. De samenwerking is daarom een goede aanvulling.”

Recente Berichten

(Af)tellen maar

Beste demissionair minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius, beste lijsttrekkers,

Babylon Security

Time Allround Security

Schrijf je in voor de nieuwsbrief